(Eerste) medewerker bediening
(fulltime/parttime)

Ben jij die gastvrije aanpakker die weet wat ‘beleving’ inhoudt? Kom dan werken in de bediening bij Brasserie De Keizer! Je komt terecht in gezellige en bruisende horeca-onderneming met het mooiste terras van Gemert

De Keizer is al sinds jaar en dag een begrip in Gemert. Het karakteristieke pand is al eeuwen het huis van gastvrijheid en gezelligheid. Het prachtige zicht op het kasteel van Gemert trekt daarom ook vele gasten naar ons restaurant. Maar De Keizer staat niet alleen voor heerlijk dineren, ook voor een lekkere lunch zijn we dagelijks geopend. En aan onze gezellige toog en lange tafels kunnen onze gasten lekker borrelen met hapjes en drankjes tot in de late uurtjes. Kortom, Brasserie De Keizer staat voor één en al beleving.
Daarnaast werken we graag samen met onze grote zus restaurant Dientje, zodat we onze lokale en regionale ambities nog verder kunnen ontwikkelen. Wil jij mee groeien?

Dit ben jij:

Je weet wat onze gasten willen… En dat is níet alleen wat ze bestellen. Je bent proactief en zorgt ervoor dat onze gasten niets te kort komen. Jij maakt de beleving compleet en zorgt voor een lach op de gezichten. Je stuurt je collega’s zo aan dat alles vlekkeloos verloopt. Gastvrijheid en teamwork vind je belangrijk en ook op het gebied van hygiëne laat je geen steken vallen. Daarnaast vind je het super leuk om zowel binnen in de brasserie als buiten op het terras de bediening te verzorgen. Oók in het weekend.

Dit ga je doen in de bediening:

  • Je bedient onze gasten van A tot Z en doet dat met veel beleving
  • Je stuurt het personeel aan op de werkvloer
  • Je communiceert helder en bent altijd positief naar de gasten
  • Je stuurt het personeel aan op de werkvloer
  • Je serveert zowel gerechten als drankjes uit
  • Je houdt de wensen van de gasten goed in de gaten, op ieder moment
  • Je zorgt ervoor dat lege glazen worden omgeruild voor volle
  • Je neemt de lege borden van tafel… Pas als iedereen klaar is met eten
  • Je doet er alles aan om te zorgen dat de gasten terugkerende klanten worden
  • Na afloop zorg je ervoor dat de brasserie en terras er weer spik en span uitzien
  • Je werkt in flexibele werktijden (dagdiensten, avonduren en weekenden)


Je krijgt er veel voor terug:

  • Een parttime of fulltime contract dat past bij jouw wensen (12-38 uur)
  • Een goed salaris (o.b.v. uren, ervaring en leeftijd)
  • 25 vakantiedagen en vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding in overleg
  • Een goed georganiseerde keuken
  • Afwisselende werkuren (géén nachtwerk)
  • Werkweek waarin privé en zakelijk in balans zijn
  • Berengezellige collega’s
  • Veel energie van tevreden gasten en positieve recensies
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Een prachtige werkplek met het mooiste terras van Gemert
  • Sta jij voor ons klaar? Dan staan wij klaar voor jou!

 

Heb je al wat ervaring in de horeca? Dan is dat mooi meegenomen, maar met een gastvrije houding en leergierigheid kun je zo aan de slag. Stuur snel je CV naar ons toe!

Als je vragen hebt, stel ze dan gerust. Bel naar De Keizer en vraag naar Jolanda. Of stuur een email naar info@dekeizer-gemert.nl

Tot snel bij De Keizer

 

Solliciteren op deze vacature

Maak hier uw reservering