Mesclune - truffelmayonaise – zongedroogde tomaat - rucola - komkommer - Parmezaan - pijnboompitten
Gerookte zalm - mesclune - limoenmayonaise- tomaat - citroen - kapperappeltjes - komkommer - rivierkreeftjes
Mesclune - brunoise van biet - geitenkaas - rucola - appel - komkommer – amandelen - honing- balsamico crème
Uitsmijtertje ham kaas - Bourgondische kroket op brood - rundvleessalade met bijpassende garnituren en mini broodje
Boerenbrood - rucola - truffelmayonaise - zongedroogde tomaat - Parmezaan - pijnboompitten
Boerenbrood - rucola -pesto - zongedroogde tomaat - balsamico crème - pijnboompitten
Gerookte zalm - mesclune - kruidenroomkaas - citroen - mosterd dille saus - kapperappeltjes - rode ui
Krippendijen in piri piri saus - mesclune - coleslaw - krokante uitjes - cashewnoten
Boerenbrood - truffelmayonaise - rucola - zongedroogde tomaat - Parmezaan - pijnboompitten
2 Bourgondische kroketten - Boerenbrood - salade - mosterd Liever verse friet met mayonaise + 2,00
Ambachtelijke Hollandse garnalenkroket - boerenbrood - roomboter - salade - gerookte zalm - limoenmayonaise
La Trappe kaaskroket - boerenbrood - salade - Manchego - mosterdmayonaise
Ierse Black Angus - boerenbrood - roomboter - salade - kruidenboter Liever verse friet met mayonaise + 2,00
Appel - honing - balsamico crème - crumble van pistache - zwarte sesam - geitenkaas crème - geitenkaaskroketje
Gerookte eendenborst - kroketje van gekonfijte eend - mesclune - compote van vijf - frambozendressing
Rucola - tomaatjes - pijnboompitten - Parmezaan - truffelmayonaise - balsamico crème
Gerookte zalm - bitterbal van Hollandse garnalen - mesclune - limoenmayonaise - rivierkreeftstaartjes
Dun gesneden kalfsvlees - tonijnmayonaise - gegrilde tonijn - rucola - kapperappeltjes - rode ui
Rucola - balsamico crème - walnoot - tapenade van paddenstoelen
Kreeftenjus - rivierkreeftstaartjes
Knoflook - room - tomaat - bosui
Krokant gebakken - whiskeylak - mousseline - jus van beukenzwammen
Mousseline - rode portstroop - rode uiencompote
Gelders hoenfilet op de huid gebakken - rode wijnsaus - spek - ui - champignons - seizoensgarnituur
Speenvarken kotelet - varkensoester - Calvadossaus - seizoensgarnituur
Ierse Black Angus - zacht romige Roquefortsaus - seizoensgarnituur
Zeebaars - roodbaars - rivierkreeftstaartjes - safraansaus - seizoensgarnituur
Bladerdeegtaartje van gekarameliseerde sjalot - rucola - geitenkaas - balsamico crème - rode uiencompote
Wisselend
Gelders hoenfilet op de huid gebakken - rode wijnsaus - spek - ui - champignons - seizoensgarnituur
Speenvarken kotelet - varkensoester - Calvadossaus - seizoensgarnituur
Wisselend
Zeebaars - roodbaars - rivierkreeftstaartjes - safraansaus - seizoensgarnituur
Appel - honing - balsamico crème - crumble van pistache - zwarte sesam - geitenkaas crème - geitenkaaskroketje
Gerookte eendenborst - kroketje van gekonfijte eend - mesclune - compote van vijf - frambozendressing
Rucola - tomaatjes - pijnboompitten - Parmezaan - truffelmayonaise - balsamico crème
Gerookte zalm - bitterbal van Hollandse garnalen - mesclune - limoenmayonaise - rivierkreeftstaartjes
Dun gesneden kalfsvlees - tonijnmayonaise - gegrilde tonijn - rucola - kapperappeltjes - rode ui
Rucola - balsamico crème - walnoot - tapenade van paddenstoelen
Kreeftenjus - rivierkreeftstaartjes
Knoflook - room - tomaat - bosui
Krokant gebakken - whiskeylak - mousseline - jus van beukenzwammen
Mousseline - rode portstroop - rode uiencompote
Gelders hoenfilet op de huid gebakken - rode wijnsaus - spek - ui - champignons - seizoensgarnituur
Speenvarken kotelet - varkensoester - Calvadossaus - seizoensgarnituur
Ierse Black Angus - zacht romige Roquefortsaus - seizoensgarnituur
Zeebaars - roodbaars - rivierkreeftstaartjes - safraansaus - seizoensgarnituur
Bladerdeegtaartje van gekarameliseerde sjalot - rucola - geitenkaas - balsamico crème - rode uiencompote
Wisselend
Gelders hoenfilet op de huid gebakken - rode wijnsaus - spek - ui - champignons - seizoensgarnituur
Speenvarken kotelet - varkensoester - Calvadossaus - seizoensgarnituur
Wisselend
Zeebaars - roodbaars - rivierkreeftstaartjes - safraansaus - seizoensgarnituur