Mesclune – dressing - tomaat – komkommer - pesto - balsamico crème - zongedroogde tomaatjes - rucola - gekookt ei - Parmezaan - pijnboompitten
Mesclune - dressing - tomaat - komkommer - notenmelange -honing - balsamico crème - seizoensfruit
Mesclune - dressing - tomaat - komkommer - pittig gemarineerde kippendij - gamba's Pil Pil - chillimayonaise
Pomodorisoepje - 1 snee boerenbrood met fricandeau, mesclune, eiersalade, tomaat, komkommer en bacon crumble - 1 snee boerenbrood met een draadjesvleeskroket
Rucola - zongedroogde tomaatjes - Parmezaan - pijnboompitten - balsamico crème - pesto
Mesclune - walnoot - honing - seizoensfruit
Mesclune - tonijnsalade - rode ui - zongedroogde tomaat - kappertjes
Rucola - kalfshamburger - truffelmayonaise - Parmezaan - bacon - gekarameliseerde Spaanse ui
Kippendijen in piri piri saus - cashewnoten - krokante uitjes - zoetzure komkommer salade
Rucola - truffelmayonaise - zongedroogde tomaatjes - Parmezaan - pijnboompitten
Keuze; draadjesvlees kroketten, groentekroketten of Hollandse garnalen (+ €3,50) Liever friet met mayonaise + €2,00
Pasteibakje - romige kippenragout met champignons
Ierse kogelbiefstuk - jus - frisse salade Liever friet met mayonaise i.p.v. brood (+€2,00)
Parijse champignons - knoflookroomsaus - gegratineerd met kaas
Licht gemarineerde tomaat - pesto- basilicum - romige buffelmozzarella - pijnboompitten
Dun gesneden kalfmuis - tonijnmayonaise - tonijn tataki - rucola - krokante kappertjes
Gemarineerde zalm - frisse aardappelsalade - Hollandse garnalen - mosterd dille saus
Gamba's - knoflook - olijfolie - Spaanse peper - citroen
Rucola - zongedroogde tomaatjes - pesto Parmezaan - pijnboompitten - balsamico crème
Mousseline -appel portstroop - rode uiencompote
Zes wijngaardslakken - knoflook - kruidenboter
Varkensschnitzel - citroen - champignonsaus -seizoensgarnituur
Gegrilde kalfsentrecôte - rode portsaus - seizoensgarnituur
Gegrilde varkensoester - buikspek - Pedro Ximénez saus - seizoensgarnituur
Ierse Black Angus - romige pepersaus - seizoensgarnituur
Ierse Black Angus - 5 gamba’s - warme knoflooksaus - seizoensgarnituur
Op de huid gebakken zalmfilet - kreeftensaus - seizoensgarnituur
Op de huidgebakken dorade - 5 gamba's - pesto - balsamico crème -seizoensgarnituur
Penne - pittige tomatensaus - ratatouille - romige buffelmozzarella - Parmezaanse kaas
Wisselend - onze bediening vertelt u er graag meer over
Bladerdeegbakje - romige paddenstoelenragout - rijst - doperwten
Parijse champignons - knoflookroomsaus - gegratineerd met kaas
Licht gemarineerde tomaat - pesto- basilicum - romige buffelmozzarella - pijnboompitten
Dun gesneden kalfmuis - tonijnmayonaise - tonijn tataki - rucola - krokante kappertjes
Gemarineerde zalm - frisse aardappelsalade - Hollandse garnalen - mosterd dille saus
Gamba's - knoflook - olijfolie - Spaanse peper - citroen
Rucola - zongedroogde tomaatjes - pesto Parmezaan - pijnboompitten - balsamico crème
Mousseline -appel portstroop - rode uiencompote
Zes wijngaardslakken - knoflook - kruidenboter
Varkensschnitzel - citroen - champignonsaus -seizoensgarnituur
Gegrilde kalfsentrecôte - rode portsaus - seizoensgarnituur
Gegrilde varkensoester - buikspek - Pedro Ximénez saus - seizoensgarnituur
Ierse Black Angus - romige pepersaus - seizoensgarnituur
Ierse Black Angus - 5 gamba’s - warme knoflooksaus - seizoensgarnituur
Op de huid gebakken zalmfilet - kreeftensaus - seizoensgarnituur
Op de huidgebakken dorade - 5 gamba's - pesto - balsamico crème -seizoensgarnituur
Penne - pittige tomatensaus - ratatouille - romige buffelmozzarella - Parmezaanse kaas
Wisselend - onze bediening vertelt u er graag meer over
Bladerdeegbakje - romige paddenstoelenragout - rijst - doperwten
Maandag: 10:00 – 22:00 uur Dinsdag: 10:00 – 22:00 uur Woensdag: 10:00 – 22:00 uur Donderdag: gesloten Vrijdag: 10:00 – 23:00 uur Zaterdag: 10:00 – 23:00 uur Zondag: 10:00 – 22:00 uur